© LeeuwenStorm, © logo & website Eric Apeldoorn Producties 2012
LeeuwenStorm - de Methodiek
LeeuwenStorm - ROARR! Nieuwsbrief

Dagelijks bent u op zoek naar informatie, kennis, manieren om nog sneller, scherper en slimmer te worden. Voor uzelf, uw collega’s, partners en medewerkers.
LeeuwenStorm biedt naast persoonlijk en particulier openbaar, ook bedrijfstrainingen.
Voor ontwikkeling, training, organisatie advies of ondersteuning bij een verander proces.  Wilt u de basis leggen, of een verdiepingsslag maken, bij LeeuwenStorm krijgt u een training op maat.

Of het nu gaat om een presentatie, verkoopgesprek, vergadertechnieken of gesprekstechnieken. Naast methodiek en techniek leren de deelnemers zich doelgericht en actief op te stellen. Belemmerende overtuigingen, “ja maar” en “wat als” gedachten zijn in ieder gesprek de stoorzender. Hier geven wij extra aandacht aan.

Specifiek voor bedrijfstrainingen besteden wij aandacht aan de missie, visie of kernwaarden van uw bedrijf. Op deze manier wordt de training een onderdeel van het bedrijfsproces en kan het nieuw geleerde worden ingepast in de bedrijfscultuur. Vanzelfsprekend vergt dit een goede voorbereiding, de intake neemt een belangrijke plaats in.


LeeuwenStorm - Colofon
LeeuwenStorm - Welkom
LeeuwenStorm - Trainingen
LeeuwenStorm - Coaching
LeeuwenStorm - Referenties
LeeuwenStorm - Tarieven
LeeuwenStorm - Aanmelden
LeeuwenStorm - Contact